.

Årsmöte hölls den 18 mars hemma hos ordföranden Raija Eloranta Eriksson.

Styrelsemöte hölls den 7 april hos ordfranden Raija Eloranta Eriksson

Medlemsträff den 16 april, föreläsning  om Täckodling och ekologi  av Börje Remstam, vinnare av årets köksträdgård 2007 .

Vi fick en fantastisk föreläsning med massor med bilder från föreläsarens trädgård samt tips hur vi kan hantera "Upplands leran" utan att  behöva slita oss sönder och samman.

Vi kan rekommendera att gå över till täckodling efter denna kväll!

Vi blev så intresserade att vi  frågade om vi kunde komma och göra ett studiebesök hos honom.

Vi var välkomna i augusti, det vill ni väl?

Föreläsning arrangerades i samarbete med Vittinge församling!

Medlemsaktivitet  till  TunaTrädgårdar den 21 maj kl 18 00. ´

Lördagen den 24 maj hade vi en lyckad plantbytardag . Dagen var arrangerad tillsammans med Morgongåva Bibliotek. Vi fick sju nya medlemmar denna dag!

Vi önskar de nya medlemmarna välkomna till vår förening.

Tyvärr blev det ingen bildspel då ordförandens dator "dog"strax innan hon hade

hunnit att bränna bilderna på CD.

Den 16 augusti hade föreningen en medlemsaktivitet till Enköpings parker. Vi hade tur att vi fick plats på tåget som förde oss genom de flesta av parkerna med en duktig guide. Det väckte vårt intresse ytterligare att besöka Enköping under olika tider av sommaren. Det var fantastiskt att uppleva parkerna. Vi gjorde två uppehåll så att man även kunde gå in i parkerna och uppleva blomster prakten riktigt nära.

När vi kom åter till turistbyrån två timmar senare var vi både kaffesugna och hungriga. Föreningen bjöd oss på fika i Tant Bergs café och hantverksbod.

Tips: Här kan man handla julklappar.

När det "officiella" programmet  var slut så gav i oss till vimlet i Enköping och shoppade på butikder som var ännu öppna.

Föreningen uppvaktade Magda Ahrman på hennes 95 - årdsagen samt att hon har varit medlem i föreningen hela 60 år!

Styrelsemöte hölls den 1 oktober hos ordföranden Raija Eloranta Eriksson.

Samarbete att med Heby Trädgårdföreningen inför sammanslagning av föreningar startades.

Beslutades att kalla föreningen Morgongåva - Heby Trädgårdsförening

Medlemsmöte hölls den 19 november hos Raija Eloranta Eriksson. Vi var tio personer som hade samlats för att tillverka adventskransar. Vi började kvällen med  glögg och  pepparkakor. Sedan satte vi i gång och tillverkade de vackraste kransar  vi kunde tänka oss. Kvällen avslutades med en kopp kaffe.

Alla verkade nöjda med sina vackra kransar och önskade att vi kunde göra samma aktiviet nästa år.